"THE table"

Een heerlijk tafeltje, lekker voor buiten

HET PRODUCT

tafel

Deze tafel is ideaal voor onderweg. Door het optimale gebruik van de ruimte geeft deze box veel mogelijkheden om spullen in op te slaan. De box is voorzien van een populieren houten werkblad.  

PRIJZEN

ZIE ONZE SHOP VOOR DE PRIJZEN

"THE TABLE" BESTAAT UIT

dE bOX

Onze boxen zijn te verkrijgen in 5 verschillende kleuren. Rood, Geel, Grijs, Groen en Blauw. Stel  “The Table” zelf samen!

WERKBLAD

Het werkblad is gemaakt van populieren multiplex, dit zorgt ervoor dat de box licht van gewicht blijft. Het werkblad is afgewerkt met een goede lak waarmee het beschermd wordt tegen kringen en vlekken

specificaties

afmetingen

30cm x 40cm x 33cm (LXBXH)

"THE TABLE - DELUXE"

"DELUXE"

 

Al onze boxen zijn ook leverbaar met een “DELUXE”  optie. De “Deluxe” opties zijn rondom afgewerkt met populieren hout. Met dit houtsoort blijft de box licht van gewicht maar is de uitstraling toch een stukje luxer. Dit hout wordt bewerkt met een 100% milieuvriendelijk impregneer middel waardoor het extreem waterafstotend wordt.  

Naast de houten afwerking is het ook mogelijk om te kiezen voor een extra deur. Deze deur maakt het eenvoudiger om de spullen te pakken zonder de deksel eraf te hoeven halen.  Deuren kunnen zowel aan de voorzijde als zijkant geplaatst worden. 

"The Table" STANDARD - DELUXE
Table Standard
Table Deluxe
ALLE OPTIES OP EEN RIJ

"tHE TABLE"

maak je keuze:

"tHE TABLE-DELUXE"

Maak je keuze:

"THE TABLE-D-DELUXE

maak je keuze:

INTERESSE? BEREIK ONS HIER

E-Mail

info@box2go.nl

Telefoonnummer

tel: +31(0)6 10 61 31 91

Map

Haaksbergen

instagram

#box2go.nl

Facebook

Box2go.nl