"THE SEAT"

ZIT MET COMFORT, OVERAL WAAR JE WIL

HET PRODUCT

ALTIJD EEN ZITJE BIJ DE HAND

“The Seat” is ontwikkeld om maximaal gebruik te maken van opslagkwaliteit en daarnaast een extra functionaliteit te creëren door een zitkussen erop te plaatsen. Naast dat dit product als zitkussen kan worden gebruikt, is het ook ideaal als voetenbankje voor bij de normale stoel.  

PRIJZEN

ZIE ONZE SHOP VOOR DE PRIJZEN

"THE SEAT" BESTAAT UIT

de box

Onze boxen zijn te verkrijgen in 5 verschillende kleuren. Rood, Geel, Grijs, Groen en Blauw. Stel  “The Sink” zelf samen!

Stof

Met deze hoogwaardige outdoor stof ben je verzekerd van kwaliteit in alle omstandigheden. De stoffen zijn in 15 verschillende kleuren te krijgen. Vraag naar de mogelijkheden 

specificaties

afmetingen

30cm x 40cm x 33cm (LXBXH)

"THE SEAT - DELUXE"

"DELUXE"

 

Al onze boxen zijn ook leverbaar met een “DELUXE”  optie. De “Deluxe” opties zijn rondom afgewerkt met populieren hout. Met dit houtsoort blijft de box licht van gewicht maar is de uitstraling toch een stukje luxer. Dit hout wordt bewerkt met een 100% milieuvriendelijk impregneer middel waardoor het extreem waterafstotend wordt.  

Naast de houten afwerking is het ook mogelijk om te kiezen voor een extra deur. Deze deur maakt het eenvoudiger om de spullen te pakken zonder de deksel eraf te hoeven halen.  Deuren kunnen zowel aan de voorzijde als zijkant geplaatst worden. 

"THE SEAT" STANDARD - DELUXE
Seat STandard
The Seat Deluxe
ALLE OPTIES OP EEN RIJ

"tHE sEAT"

maak je keuze:

"tHE SEAT-DELUXE"

Maak je keuze:

"THE SEAT-D-DELUXE

maak je keuze:

INTERESSE? BEREIK ONS HIER

E-Mail

info@box2go.nl

Telefoonnummer

tel: +31(0)6 10 61 31 91

Map

Haaksbergen

instagram

#box2go.nl

Facebook

Box2go.nl