"THE combi"

COMPLEET ZELFVOORZIENEND MET JE EIGEN OUTDOOR KEUKEN

HET PRODUCT

COMPLEET ZELFVOORZIENEND OP PAD

Deze watervoorziening is compleet zelfvoorzienend, ideaal dus om overal mee naar toe te nemen. Met een 5 Liter schoonwatertank en een 5 literafvalwatertank heb je genoeg capaciteit om het even uit te houden. 

PRIJZEN

ZIE ONZE SHOP VOOR DE PRIJZEN

"THE COMBI" BESTAAT UIT

de box

Onze boxen zijn te verkrijgen in 5 verschillende kleuren. Rood, Geel, Grijs, Groen en Blauw. Stel  “The Combi” zelf samen!

RVS Waskom

De Box is voorzien van zowel een 5l schoonwatertank als 5 l afvalwatertank. De boxen zijn eenvoudig uitneembaar en dus ideaal om lekker mee oppad te kunnen. 

watertank 5l

De kussens zijn gemaakt van premium ademend schuim met duurzame hoezen en ingebedde houten panelen voor perfecte stabiliteit.

 

PLUG & PLAY SYSTEEM

Met een eigen ontwikkeld plug & play systeem zit de kraan nooit meer in de weg. Plaats de kraan en zet hem aan!

OPLAADBARE KRAAN

Deze kraan is voorzien van een 1200mAh Accu. Dit houd in dat je met 1 opblaadbeurt ongeveer 40 liter water kunt “tappen”. 

GASSTEL

Het Gasstel van Campinggaz is de perfecte uitkomst op het gebied van koken. Door het kleine compacte formaat is deze eenvoudig op te bergen. Het gasstel kan geplaatst worden naast de watertanks in de box.  Aan de bovenzijde van het gaststel is ruimte vrij voor bijvoorbeeld bordjes en dergelijke. 

werkblad

Het werkblad is gemaakt van populieren multiplex, dit zorgt ervoor dat de box licht van gewicht blijft. Het werkblad is afgewerkt met een goede lak waarmee het beschermd wordt tegen kringen en vlekken

specificaties

Gewicht

9Kg
(gevuld met 5 liter water)

afmetingen

60cm x 40cm x 33cm (LXBXH)

"THE COMBI - DELUXE"

"DELUXE"

 

Al onze boxen zijn ook leverbaar met een “DELUXE”  optie. De “Deluxe” opties zijn rondom afgewerkt met populieren hout. Met dit houtsoort blijft de box licht van gewicht maar is de uitstraling toch een stukje luxer. 

Naast de houten afwerking is het ook mogelijk om te kiezen voor een extra deur. Deze deur maakt het eenvoudiger om de spullen te pakken zonder de deksel eraf te hoeven halen.  Deuren kunnen zowel aan de voorzijde als zijkant geplaatst worden.  Deuren worden voorzien van een leren lus om de deur te kunnen openen.

ga naar onze shop voor de prijzen!

ALLE OPTIES OP EEN RIJ

"tHE COMBI"

maak je keuze:

"tHE COMBI-DELUXE"

Maak je keuze:

"THE Combi-D-DELUXE

maak je keuze:

INTERESSE? BEREIK ONS HIER

E-Mail

info@box2go.nl

Telefoonnummer

tel: +31(0)6 10 61 31 91

Map

Haaksbergen

instagram

#box2go.nl

Facebook

Box2go.nl