"THE KITCHEN"

BUITENKEUKEN MET TWEE GEINTEGREERDE GASPITTEN

HET PRODUCT

COMPLEET ZELFVOORZIENEND OP PAD

Deze keuken is compleet zelfvoorzienend, ideaal dus om overal mee naar toe te nemen. Met een 5 Liter schoonwatertank en een 5 literafvalwatertank heb je genoeg capaciteit om het even uit te houden. Daarnaast beschikt “The Kitchen” over twee geïntegreerde gaspitten waarmee u eenvoudig uw gerechten klaar kunt maken

PRIJZEN

ZIE ONZE SHOP VOOR DE PRIJZEN

"THE KITCHEN" BESTAAT UIT

de box

Onze boxen zijn te verkrijgen in 5 verschillende kleuren. Rood, Geel, Grijs, Groen en Blauw. Stel  “The Combi” zelf samen!

RVS Waskom

De Box is voorzien van zowel een 5l schoonwatertank als 5 l afvalwatertank. De boxen zijn eenvoudig uitneembaar en dus ideaal om lekker mee oppad te kunnen. 

watertank 5l

De kussens zijn gemaakt van premium ademend schuim met duurzame hoezen en ingebedde houten panelen voor perfecte stabiliteit.

 

PLUG & PLAY SYSTEEM

Met een eigen ontwikkeld plug & play systeem zit de kraan nooit meer in de weg. Plaats de kraan en zet hem aan!

OPLAADBARE KRAAN

Deze kraan is voorzien van een 1200mAh Accu. Dit houd in dat je met 1 opblaadbeurt ongeveer 40 liter water kunt “tappen”. 

Geïntegreerd gasstel

Met deze geïntegreerde gaspitten is het mogelijk om uw maaltijd eenvoudig klaar te maken. De gasregeling bevindt zich aan de zijkant van de Box hiervoor hoeft u de box niet open te maken. 

werkblad

Het werkblad is gemaakt van populieren multiplex, dit zorgt ervoor dat de box licht van gewicht blijft. Het werkblad is afgewerkt met een goede lak waarmee het beschermd wordt tegen kringen en vlekken

specificaties

Gewicht

9Kg
(gevuld met 5 liter water)

afmetingen

60cm x 40cm x 33cm (LXBXH)

"THE KITCHEN - DELUXE"

"DELUXE"

 

Al onze boxen zijn ook leverbaar met een “DELUXE”  optie. De “Deluxe” opties zijn rondom afgewerkt met populieren hout. Met dit houtsoort blijft de box licht van gewicht maar is de uitstraling toch een stukje luxer. Dit hout wordt bewerkt met een 100% milieuvriendelijk impregneer middel waardoor het extreem waterafstotend wordt.  

Naast de houten afwerking is het ook mogelijk om te kiezen voor een extra deur. Deze deur maakt het eenvoudiger om de spullen te pakken zonder de deksel eraf te hoeven halen.  Deuren kunnen zowel aan de voorzijde als zijkant geplaatst worden.  Deuren worden voorzien van een leren lus om de deur te kunnen openen.

ALLE OPTIES OP EEN RIJ

"tHE KITCHEN"

maak je keuze:

"tHE KITCHEN-DELUXE"

Maak je keuze:

"THE KITCHEN-D-DELUXE

maak je keuze:

INTERESSE? BEREIK ONS HIER

E-Mail

info@box2go.nl

Telefoonnummer

tel: +31(0)6 10 61 31 91

Map

Haaksbergen

instagram

#box2go.nl

Facebook

Box2go.nl